Legeborgen A/S, Borgpladsen 6, 6800 Varde Tlf.: 75 22 22 87  info@legeborgen.dk

Softplay

Softplay

Er i grundpland på størrelse med et mellemstort parcelhus - nemlig ca. 140 kvm. Den er i 3 plan og 5 meter høj. Der er både spiral rutschebane og en stor bølge rutchebane. Der er 2 kuglebade. I den ene ende er der et stort småbørnsområde, og i den anden ende er der et rigtigt sjovt kanonområde, hvor man med ludtkanoner kan skyde hinanden med skumgummibolde. Der er mange lyde og
forhindringer. Man kan også lege gemmeleg, for legestativet er som en labyrint, der er spækket med mororisk, visuelle og sanselige oplevelser for både børn og voksne. En ny måde at brænde en masse energi af på.
Made by: Allan Eggert.
Made by Allan Eggert
Legeborgen A/S, Borgpladsen 6, 6800 Varde © legeborgen.dk

Ring og hør mere:

Tlf.: +45 75 22 22 87

Er i grundpland på størrelse med et mellemstort parcelhus - nemlig ca. 140 kvm. Den er i 3 plan og 5 meter høj. Der er både spiral rutschebane og en stor bølge rutchebane. Der er 2 kuglebade. I den ene ende er der et stort småbørnsområde, og i den anden ende er der et rigtigt sjovt kanonområde, hvor man med ludtkanoner kan skyde hinanden med skumgummibolde. Der er mange lyde og forhindringer. Man kan også lege gemmeleg, for legestativet er som en labyrint, der er spækket med mororisk, visuelle og sanselige oplevelser for både børn og voksne. En ny måde at brænde en masse energi af på.

Se vores softplay

SoftPlay